Björn Gunnarsson


Det har varit tyst ett tag från min sida över jul- och nyårshelgerna medan jag och teamet har bidat vår tid inför stundande säsong. Detta kommer dock att ändras med besked fr.o.m. kommande vecka.

Då rivstartar nämligen MC-säsongen 2018 enligt gammal god sed med vinterns största MC-mässa som i år äger rum under 4 dagar i Göteborg 25-28 januari!

Jag och BG-racingteamet kommer att finnas representerade i tidningen Allt om MC:s monter B08:52 som till i år upplåtit en avdelning på sin yta tillägnat oss som gillar landsvägsracing och Isle of Man. Vi och journalisterna på tidningen finns där av en enda anledning, nämligen att prata och umgås med alla er mässbesökare och därför hoppas jag nu innerligt att så många som möjligt av er läsare hörsammar detta upprop och kommer och hälsar på oss.

Med tidningsmakarna från Allt om MC i ryggen törs jag lova att kunskaperna om vad som är på gång i den svenska MC-branschen är bland de bästa och bredaste i vår monter. Från BG-racings sida vågar jag dessutom utlova att ingen annan utställare på mässan vet mer om vad de innebär att specifikt resa till och tävla på Isle of Man. En väldigt bra anledning för ett besök, eller hur?

Jag kommer att finnas på plats under alla fyra dagar för att visa film och svara på frågor om alla utmaningar man ställs inför som förare. Till min hjälp kommer jag också att ha några av mina mekaniker som kan ge detaljspecifika svar på hur prepareringen av en TT-hoj går till.

Nytt för i år är dessutom att reseledaren Peter Karlsson från petersevenemang.se som administrerar BG-supporterresorna till Isle of Man åt mig kommer att stå vid min sida under alla fyra dagar för att förklara vad man inte får missa som turist på ön. Dessutom har han en hel del att berätta kring andra spännande motorsportsresor som han också arrangerar runt om i världen.

OBSERVERA också att jag alltid försöker hitta på något lite extra för de trogna BG-supportrar som går ”all in” genom besöka MC-mässan iförda ett synligt BG-racing-plagg oavsett årsmodell. Till den här mässan kommer det att ske i form av ett litet tack-kort som kommer att signeras och överlämnas personligen av mig i montern som ett bevis på min tacksamhet över att ni varit med och hjälpt mig fram till startlinjen på Isle of Man TT.

Program till MC-mässan i följande länk:https://mcmassan.se/

Med hopp om ett snart återseende!
/Björn