Björn Gunnarsson

Då är nästa publika föreläsningstillfälle inbokat. För första gången är jag inbjuden att komma och prata om Isle of Man nere i Skåne. Den här gången kommer det att ske i en trevlig restaurangmiljö där middag ingår i priset.

Ett facebook-event är skapat av arrangörerna och där finns all nödvändig information om hur man anmäler sig etc.
https://www.facebook.com/events/2868…25915?%3Fti=ia

För er som inte har faccebook har jag för säkerhets skull kopierat in texten från sidan här nedan…

Vi i LSD & TDD har det stora nöjet att arrangera en föreläsning av Sveriges snabbaste mc-förare runt den legendariska och farligt vackra ”Mountain Course” på Isle of Man! Detta är den första gången Björn Gunnarsson (BG Racing) föreläser i Skåne. Samtliga tidigare föreläsningar har varit utsålda till sista stol, så vi misstänker att när vi nu arrangerar detta i centrala Malmö (max 140 platser), så gäller det att ”hänga på låset”!

Tidpunkten är 2019-04-11, kl 18:00 och platsen är restaurangen Stora Varvsgatan 6, inne på MEC-huset i centrala Malmö.
För endast 300 kr får du 1,5 timmes spännande föreläsning inklusive möjligheten att ställa frågor till Björn (typ: -Vad säger mamma Gun om det här?) och mysigt eftersnack över en schysst varmrätt i restaurangen.

Varmrätter som ingår är gluten/laktos-fria: Högrevschili/veganchili med smetana, korianderemulsion med mangosallad och tortillachips.

Observera att evenemanget är endast öppet för personliga föranmälningar! För att anmäla dig swishar du 300kr till 0709947709 (Mats Clementz) och skriver ditt Förnamn Efternamn i meddelandet, följt av ett V om du önskar det vegetariska alternativet!

Vi ses!

/Lomma Sportscar Drivers (LSD) och the Donald Duc´s (TDD

Välkomna!

På återhörande!
/Björn