Björn Gunnarsson

Ikväll har jag äntligen tid att sätta mig framför datorn efter att ha jobbat hela helgen.
Vill börja med att tacka all publik på MC-Collection genom att bifoga en bild från i torsdags!
Vi är inne i ett tidskrävande skede med BMW-bygget för att hinna klart inför premiären i Spanien om några veckor och torsdagkvällen var det enda hålet i min kalender där jag hade tid att sätta mig för att köra fram och tillbaka till Sollentuna för ett föredrag. Jag vet att några långväga gäster blev lite besvikna då arbete etc. inte gjorde att de hade möjlighet att närvara mitt i veckan. Förhoppningsvis får jag dock fler inbjudningar till föreläsningar runt om i landet längre fram som passar er bättre.
Uppslutningen blev dock som vanligt grym. När jag gjorde min förra föreläsning på MC-Collection för ett drygt år sedan var det på en helg och då slog jag nytt publikrekord med över 170 betalande. Med tanke på att vi nu pratade vardagkväll hade jag gissat på 80 besökande. MC-collection var aningen mer optimistiska med 100 st i sin prognos men vi blev över 150 som tillslut kunde tränga ihop oss bland alla de vackra hojarna i muséet.
Häftigt!!!
Efter en del strul med högtalarsystemet initialt flöt resten av kvällen lika bra som vi hade hoppats. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har föreläst om IoM vid det här laget. Målet är dock att hålla föreläsningen levande genom att kasta in lite nytt material vartefter jag lär mig mer om ön och eftersom jag inte är strikt manusbunden så blir det bitvis ganska stora variationer från tillfälle till tillfälle. På så vis blir det lite roligare (men inte mindre nervöst ) att ställa sig i talarstolen varje gång och förhoppningsvis lite mer spännande att lyssna på för er som envisas med att komma till VARJE föredrag… 😉
På vägen hem från Stockholm passade jag på att sticka in huvudet till Mats och Per på Bactor MC i Sorunda för att skaka hand samt få lite tips och trix när det gäller BMW S1000RR och dess egenheter som racehoj. Grabbarna lever sin dröm om att livnära sig på att bygga om hojar för tävlingsbanan åt betalande kunder och det är få i landet som vet mer om just racemodifierade BMW. Även om vårt team själva bygger om min IoM-racer i Alternativ 1:s lokaler i Kalmar så är det gott att ha grabbarna på Bactor som bollplank när det kört ihop sig verkstan ibland… 🙂
På återhörande!
/Björn