Björn Gunnarsson

FOTO: Karin Gustavsson

BILDTEXT: ”100 stycken glada BG-supportar framför Villa Marina i Douglas i somras där de infunnit sig till den pubafton vi hade ordnat för att jag skulle kunna delge det senaste skvallret från träningsveckan.”

Det gäller så klart BG-supporterresan till Isle of Man som kommer att genomföras för femte gången nästa år. Ni som följt utvecklingen minns säkert att vi till BG-resan i somras vågade oss på att fördubbla antalet platser från tidigare 50 till 100 st. Vi var medvetna om att vi kanske skulle mätta marknaden genom detta drag men faktum är att vi aldrig haft så många tidigare resenärer som förhandsanmält sig som till 2018, och det redan innan vi hade hunnit fixa alla pusselbitar med flygplansbokning, hotell m.m. Hela 82 av platserna har förbokats vilket betyder att vi bara har 18 disponibla kvar. Vi är nu glada att kunna släppa resterande platser till kvarvarande intressenter. Förutsättningarna är följande…

-Supporterresan 2018 kommer att lyfta från Arlanda torsdagen 31 maj och landa på samma ställe lördagen 9 juni.

-Priset kommer högst troligt att hamna på 18500 kr för rum med dusch och toalett i korridor samt på 20500 kr för den som vill ha dessa bekvämligheter inne på sitt eget rum. Standarden på rummen är precis som tidigare enligt enkel brittisk modell men läget är centralt vid Strandpromenaden i Douglas och innefattar ”full English breakfast”.

DEN SOM VILL FÖLJA MED GÖR KLOKT I ATT SÅ SNART SOM MÖJLIGT ANMÄLA SIG TILL PETER KARSLSSON PÅ: petersevenemang@gmail.com

Upplägget kommer att bli ungefär som vid årets resa. Det betyder att de som är snabbast med att boka platser även för sina egna motorcyklar (mot en extra avgift) kommer att kunna få dem övertransporterade på trailer till Isle of Man i tid tills BG-planet landar på ön. Förutom ovanstående kommer vi att självklart att fortsätta med pubaftonen där jag berättar om mina äventyr under träningsveckan, den guidade bussturen runt banan där jag berättar om idealspår m.m. Dessutom har vi en del andra hyss på gång. Läktaren på Hillberry är bokad och nytt för i år är att Duke Video har en ambition att ha en storbildsskärm stående där.

Peter kommer att maila ut betalningsinformation i månadsskiftet oktober/november och då kommer även alla som bokat att ombedjas inkomma med en delbetalning på 4000 kr för att bekräfta sin anmälan. Resterande betalningar kommer att spridas ut på ett par inbetalningar där slutbetalningen sker i slutet av april.

Dela och sprid gärna denna information till alla som ni känner och som kan tänkas vara intresserade. 🙂

På återhörande!
/Björn