Mitt schema har minst sagt varit hektiskt den senaste månaden men någon tid att vila på lagrarna finns inte om jag ska få TT-drömmarna att gå i lås. Som ett led i att finansiera min fortsatta satsning ger jag mig därför kommande vecka ut på en miniföreläsningsturné. Som utläses av länkarna nedan är båda föreläsningarna denna gång alltså publika och därmed öppna för allmänheten.

Först ut är ett besök på MC-Collection i Sollentuna tisdagen den 6:e mars kl 19:00 dit jag kommer för att berätta om mina erfarenheter och upplevelser från Isle of Man så här långt, samt de senaste planerna inför årets TT.
Se inbjudan till MC-Collection i följande länk: https://mc-collection.com/kalender/

Därefter styr jag kosan mot Surahammar lördagen den 10 mars kl 15:00 där jag har fått hela tre timmar till mitt förfogande för att verkligen hinna gå på djupet med alla förtrollande sällsamheter som racingen på Isle of Man har att erbjuda. Detta för att vi förhoppningsvis också ska hinna med en rejäl frågestund efteråt så att alla åhörare ska kunna få svar på just sina funderingar. Arrangören är Motorcykelhistoriska klubben i Mälardalen i sammarbete med Surahammars kommun och Surahammars folkets hus. Även om merparten av det idoga arbetet med att förbereda föreläsningen förtjänstfullt gjorts av MCHK:s medlemmar, så kan jag spontant inte låta bli att tycka att det är lite coolt med en kommun som är med och uppmuntrar landsvägsracing, eller hur? Tummen upp för det!
Se länk om inbjudan till Surahammar här: http://www.mcmuseum.se/aktivitet/manadsmote-6-3-6-2-2/

Väl mött nästa vecka på två förhoppningsvis givande och trevliga kvällar!

På återhörande!
/Björn