Björn Gunnarsson

BILDTEXT: ”Så här lycklig blev Vincent strax innan stängningsdags ikväll i sin nya BG-mössa när han dessutom fick en TT-affisch på köpet som en liten överraskning!”

Efter fyra intensiva men vansinnigt roliga dagar är vinterns stora MC-mässa över och sent I söndags kväll kom jag  hem efter att ha hjälpt Linnea, Björn och Joachim att riva och plocka ihop Allt om MC-montern där vi huserat.

Innan vi skiljdes åt hann vi fyra dessutom konstatera att vi var rörande eniga om att mässan har känts som en enda stor succé för våran del. Förtjänsten för detta ska dock helt och hållet tillfalla alla er glada besökare som uppenbarligen hade hörsammat våra önskemål om att ni skulle komma förbi och fika hos oss och prata motorcyklar. Det var ovanligt bra ruljans i montern till och med på torsdagen som annars brukar vara lugnast och på lördagen fann jag mig vid några tillfällen står tre meter utanför montern då det var helt knökat framför TV-skärm och kassa-disk. Fräckt!

Ett särskilt tack för den verkligt fina respons jag fått under helgen på årets BG-tröja som sannerligen gick åt som smör i solsken.

På återhörande!
/Björn