Björn Gunnarsson

Hej MC-collectionläsare!

Vanligen strävar jag efter att göra ungefär ett inlägg i månaden här på museets hemsida. Ibland kan det dessutom slå på några veckor hit eller dit som ni säkert märkt och det beror på att jag långt ifrån är någon professionell bloggare utan tvärtom har en hel del andra saker som jag måste hinna med i livet. Av en tillfällighet upptäckte jag emellertid nyss när jag gick in på MC-Collections hemsida den publika vägen att de inlägg som jag trott mig ha publicerat här de senaste månaderna av någon anledning inte sparats ner för offentlig visning. Att skylla på tekniken ligger nära tillhands men det kan lika gärna bero på ”den mänskliga faktorn” som makthavarna brukar ursäkta sig med när de har klantat till det… 😉

Hur som helst har det varit slarvigt av mig att inte gå in och kolla efter varje publicerat inlägg så att det verkligen är läsbart i den publika vyn. För att åtgärda detta följer här en kavalkad av inlägg som jag tar mig friheten av publicera retroaktivt för att ni inte ska missa något av det som jag sysslat med under slutet av sommaren och den tidiga hösten.

På återhörande (snart)!

/Björn