Kalender

11 Apr 2018

Östeuropa runt på 74 dagar -Hanna Johansson

Processed with VSCO with a6 preset

MC Collection presenterar HANNA JOHANSSON- en hojåkare i världsklass!
Vi erbjuder en helkväll med föreläsning kl.19 med Hanna där hon berättar och visar bilder och filmer om sin resa genom Östeuropa. På en Triumph Bonneville körde hon genom 20 länder, däribland Rumänien, Albanien och Kosovo – helt solo. Två och en halv månad och 900 mil senare kom hon hem med historier och erfarenheter för livet. Vi får ta del av hennes bakgrund, förberedelser och varför valet föll på Östeuropa.
Beställ din biljett på info@mc-collection.com för att säkra en plats.
Vi säljer även biljetter på plats denna kvällen.
Biljettpris 150 kr. öppet 11-21.30. i cafeet finns soppa, kaffe o fika.
Vi bjuder på tilltugg denna afton.
Kom och träffa likasinnade, nätverka och knyt kontakter för framtida MC resor.
Varmt välkommen!

29 Apr 2018

Vår och Sommarutställning – Urban Engström

 

MC Collection har vi bjudit in en av Sveriges mest kända konstnärer; konstprofessorn, hojbyggaren, skulptören, grafikern och bildkonstnären Urban Engström. I vårt MC galleri visas inte bara hans hembyggda motorcyklar som väckt uppmärksamhet långt utanför Sveriges gränser, utan också ett flertal målningar. Under nästan 40 år har Urban Engström verkat som konstnär med de processer som styr framställningen av den grafiska och målade bilden eller skulpturen. Många känner honom som designer och tillverkare av egna motorcyklar, men fortfarande är det bildskapandet som fascinerar honom mest. “Idag står jag med ena benet i den Svenska grafikmyllan och med det andra benet i teckningens väl uppgrävda fåra. Min kropp balanserar någonstans där mitt i mellan som en skulptural motvikt mellan klassisk skulptur och nyskapande mc-skulptur.”

Från den 29 april till och med den 31 juli finns möjlighet att vandra genom en kombination av skulpturer och vacker färgsättning en sammanblandning av fantastisk design och form och skön konst i alla föremål som finns här på MC Collection. Öppet 11-16 tis- sönd. Torsdagkvällar-grillkvällar 10/5-31/7 öppet till 20. Café med smörgåsar och fikabröd.

6 Maj 2018

MC och Mopedmarknad

Välkommen till årets MC- och mopedmarknad söndagen den 6 maj på MC-Collection, Sollentuna kl 8-14.00. MCHK Stockholm arrangerar i Samarbete med MC Collection.
Kontakt 070 5659684. MCHK Stockholm
På Mc Collection kan du äta frukostbuffe från kl.8.30-10.00
På gården säljer vi korv och smaskiga hamburgare. till kl.14.00
Kom och sälj och fyndköp. VÄLKOMNA!

×

Boka MC-Collection

MC Collections lokaler passar utmärkt för att förhöja upplevelsen vid olika evenemang. Här kan du och dina gäster fascineras av en spännande och exklusiv samling av motorcyklar i en unik miljö. Vi skräddarsyr ditt evenemang för både små och stora grupper. Boka in ett mindre möte eller en sittande middag för upptill 65 personer. Möten och mingel går att arrangera för upp till 300 personer. Vi bokar gärna in en guidad visning av samlingen i samband med ditt evenemang om så önskas. Kontakta oss för mer information. info@mc-collection.com 08-35 07 07

Kontakta oss