Kalender

23 Feb 2017

Torsdag 23 feb Himalayan Bike Tours

Kom och få inspiration!
Ikväll tar vi med dig på motorcykelresor till världens mest spektakulära områden.
Kl.18.30 kommer Roger Lenngren från Himalayan Bike Tours att berätta och visa bilder från häftiga motorcykelresor.
Roger föreläser i caféet och det är fri entré. I caféet så finns det matiga pajer, goda smörgåsar och fikabröd.

28 Feb 2017

Sportlovskul på MC Collection

Här kan du under sportlovsveckaan se på film, varje dag kl.13.30 laddar vi med en rolig film i vårt café. Roliga tävlingar utlovas. Vi har även en pysselhörna. Varmt välkomna!

2 Mar 2017

Motorcrossfilmer från 70-talet

Film på MC Collection i Sollentuna torsdag 2 mars kl.18.30
Vi visar 16 mm film på knattrig projektor. Denna kväll blir det motorcrossfilmer från 70- talet med tvåtaktare. I cafeet finns mackor fikabröd kaffe med mera.7
Inträde för alla 95 kr. Årskort gäller.

18 Mar 2017

Isle of Man. En ö med många ansikten.

Isle of Man-kännaren Jan-Åke ”Silja” Siljeström berättar om Isle of Man och visar ett bildspel med egna bilder från ön. Det blir både MC-bilder och information om öns historia.Efter pausen kommer det en film med ombordkamera, ett varv på The TT-course. Filmen visar även alla data, telemetri, om färden som är dryga två minuter långsammare än det nu gällande varvrekordet.
Tid: 13.30-ca 15.30. Maila gärna info@mc-collection.com om du kommer för vår planering.
I cafeet serveras matpajer samt kaffe o fikabröd. Kom i god tid så hinner du ta en matbit. Varmt välkomna. Vi öppnar kl.11. Inträde 125 kr. (årskort gäller ej)

Se gärna på dessa länkar :
http://siljasttknowledge.blogspot.se/

×

Boka MC-Collection

MC Collections lokaler passar utmärkt för att förhöja upplevelsen vid olika evenemang. Här kan du och dina gäster fascineras av en spännande och exklusiv samling av motorcyklar i en unik miljö. Vi skräddarsyr ditt evenemang för både små och stora grupper. Boka in ett mindre möte eller en sittande middag för upptill 65 personer. Möten och mingel går att arrangera för upp till 300 personer. Vi bokar gärna in en guidad visning av samlingen i samband med ditt evenemang om så önskas. Kontakta oss för mer information. info@mc-collection.com 08-35 07 07

Kontakta oss