Kalender

6 Mar 2018

Björn Gunnarsson – superkväll med extra allt

Björn som ligger i hårdträning kommer till MC Collection 6 mars kl.19.00

Som stolt sponsor erbjuder vi er en helkväll med Björn där han berättar om sitt projekt.  Vad hände förra året och hur satsningen ser ut för TT 2018! Häng med i hans filmer, bilder och storyn om Isle of Man. För att supporta mästaren Björn finns BG Racing Tshirts, muggar med mera. Inträde 175 kr betalas på plats. Ingen förbokning. Kom i tid för att ta en plats.

I Cafeet finns mackor o dryck till försäljning. Vi bjuder på tilltugg denna afton. Klockan 19 börjar föredraget. MC Collection öppnar 11.00. Nu kör vi! Välkomna!
Läs Björns blogg på www.mc-collection.com

 

 

 

×

Boka MC-Collection

MC Collections lokaler passar utmärkt för att förhöja upplevelsen vid olika evenemang. Här kan du och dina gäster fascineras av en spännande och exklusiv samling av motorcyklar i en unik miljö. Vi skräddarsyr ditt evenemang för både små och stora grupper. Boka in ett mindre möte eller en sittande middag för upptill 65 personer. Möten och mingel går att arrangera för upp till 300 personer. Vi bokar gärna in en guidad visning av samlingen i samband med ditt evenemang om så önskas. Kontakta oss för mer information. info@mc-collection.com 08-35 07 07

Kontakta oss