Kalender

29 Apr 2018

Vår och Sommarutställning – Urban Engström

 

MC Collection har vi bjudit in en av Sveriges mest kända konstnärer; konstprofessorn, hojbyggaren, skulptören, grafikern och bildkonstnären Urban Engström. I vårt MC galleri visas inte bara hans hembyggda motorcyklar som väckt uppmärksamhet långt utanför Sveriges gränser, utan också ett flertal målningar. Under nästan 40 år har Urban Engström verkat som konstnär med de processer som styr framställningen av den grafiska och målade bilden eller skulpturen. Många känner honom som designer och tillverkare av egna motorcyklar, men fortfarande är det bildskapandet som fascinerar honom mest. “Idag står jag med ena benet i den Svenska grafikmyllan och med det andra benet i teckningens väl uppgrävda fåra. Min kropp balanserar någonstans där mitt i mellan som en skulptural motvikt mellan klassisk skulptur och nyskapande mc-skulptur.”

Från den 29 april till och med den 31 juli finns möjlighet att vandra genom en kombination av skulpturer och vacker färgsättning en sammanblandning av fantastisk design och form och skön konst i alla föremål som finns här på MC Collection. Öppet 11-16 tis- sönd. Torsdagkvällar-grillkvällar 10/5-31/7 öppet till 20. Café med smörgåsar och fikabröd.

29 Maj 2018

Den 29 maj är MC collection abbonerat och således är det inte öppet denna dag för allmänheten.

Välkomna igen på onsdag den 31 maj.

×

Boka MC-Collection

MC Collections lokaler passar utmärkt för att förhöja upplevelsen vid olika evenemang. Här kan du och dina gäster fascineras av en spännande och exklusiv samling av motorcyklar i en unik miljö. Vi skräddarsyr ditt evenemang för både små och stora grupper. Boka in ett mindre möte eller en sittande middag för upptill 65 personer. Möten och mingel går att arrangera för upp till 300 personer. Vi bokar gärna in en guidad visning av samlingen i samband med ditt evenemang om så önskas. Kontakta oss för mer information. info@mc-collection.com 08-35 07 07

Kontakta oss