Kalender

7 Okt 2017

Lördagsguidningarna tillbaka den 7/10

Den 7 oktober drar de guidade visningarna igång igen efter sommaruppehållet. 12.30 står vår guide redo i receptionen att ta er på en tur genom utställningen. Den enda kostnaden är entréavgiften.

12 Okt 2017

Filmkväll – Lawrence of Arabia

 

Vad vad det för Brough Lawrence körde? Vem var han egentligen? Detta kommer  Lawrencekännaren Göran Ahlberg att berätta allt om kl. 19 denna afton. Göran som har rest mycket i dessa regioner är väl insatt i och kring hela historien om denne man. Lyssna till Görans fascinerande historia.

Filmstart 19.30 insläpp från kl.17.

Pris: 115kr för föredrag & film, popcorn ingår.
Mingelmat & fika säljs i kaféet.

Maila gärna och säg om du och dina vänner kommer  Begränsat antal platser. Välkomna.

info@mc-collection.com

Välkomna

11 Nov 2017

Sture Torngren – fordonshobbyns gigant!

Tidningen Wheels, Wiking, SFRO, bygghandbok. Stures lista är oändlig på allt han gjort för svensk motorhobby. Kom och ta del av hans spännande historia om hans arbete för dess utveckling. Sture har tillverkat en rad olika hotrodbyggen och mc byggen. Sture kommer att ha med sig ett fordon som han kommer att visa i detalj. Han kommer även att visa bilder. Föredraget börjar kl.13.30. Inträde 140 kr . Förboka gärna din biljett på info@mc-collection.
Guidetur kl.12-13 denna dag. Turen ingår i inträdespriset.
Cafeét och utställningen Best of the best öppnar kl.11.
Mackor, fika, kaffe och glass.
Välkommen!

 

×

Boka MC-Collection

MC Collections lokaler passar utmärkt för att förhöja upplevelsen vid olika evenemang. Här kan du och dina gäster fascineras av en spännande och exklusiv samling av motorcyklar i en unik miljö. Vi skräddarsyr ditt evenemang för både små och stora grupper. Boka in ett mindre möte eller en sittande middag för upptill 65 personer. Möten och mingel går att arrangera för upp till 300 personer. Vi bokar gärna in en guidad visning av samlingen i samband med ditt evenemang om så önskas. Kontakta oss för mer information. info@mc-collection.com 08-35 07 07

Kontakta oss